De Spelregels van de Stad

Het was me het avondje wel, afgelopen donderdag. Van gescheiden zwemmen, naar homo’s, naar religieuze huwelijken, naar mosliminternaten, naar hoofddoekjes voor meisjes vanaf 7 jaar, naar achterlating van “lastige” pubermeisjes in Marokko, naar parallelle samenlevingen en nog veel meer. Gelukkig hebben we de foto’s nog van Claudia Kamergorodski van WatchThis.
2666_Maja Mischke2660_Maja Mischke2669_Maja Mischke2691_Maja Mischke2693_Maja Mischke

“Gesloten gemeenschappen, religieus of niet, hebben vrouwen nooit iets goeds gebracht,” zei wethouder Andree van Es. Daarin heeft ze gelijk. Maar hoe zorgen we ervoor dat er weer een open samenleving ontstaat in Amsterdam?
De registratie van het hele debat alhier te bekijken.

En hier zijn de foto’s te vinden die de Balie heeft gemaakt op deze gedenkwaardige avond.

Advertenties

Een gedachte over “De Spelregels van de Stad

  1. Ik me dood zitten ergeren aan die man (hij heette roemer ofzo iets), die tegen u ging zeggen dat er amper problemen zijn binnen de Islam en met name bij Islamitische internaten. Die man wist volgens mij niet helemaal wat er speelt binnen de Islamitische gemeenschap. En u deinsde er gelukkig niet voor terug om de mensen (met name mannen) in het publiek flink de waarheid te zeggen. We hebben meer mensen nodig zoals u in Nederland! Gelukkig zat Ebru Umar er ook nog om de moslims in de zaal flink boos te maken. Het blijft heerlijk om te zien hoe snel gelovigen op hun teentjes zijn getrapt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s